Terug naar Nieuws

Competitie voorjaar 2024

Ronde 4

Team 1: 2e divisie
Fre, Robert en Gert-Jan leverden een indrukwekkende prestatie door alle wedstrijden van GTTC 3 te winnen, inclusief het dubbel. 0-10 een overtuigende overwinning voor Team 1!

Team 2: 2e klasse poule A
Ester, Alexander en Christiaan behaalden een mooie 3-7 overwinning op GTTC 4. Een sterke teamprestatie die resulteerde in een welverdiende zege.

Team 3: 2e klasse poule B
Nico, Marieke en Iris leverden een fantastische prestatie door met 2-8 te winnen van DTTC 2. Nico en Marieke sleepten elk drie overwinningen binnen, terwijl Iris twee overwinningen behaalde. Maar daar stopte het niet, want Marieke en Iris combineerden hun krachten om ook de dubbel te winnen.

Team 4: 3e klasse poule B
Helaas moest Team 4 een 7-3 nederlaag incasseren. Tijdens de wedstrijd raakte Gert geblesseerd en kon niet verder spelen. Desondanks leverde Martin een geweldige individuele prestatie door alle 3 partijen te winnen.

Ondanks enkele uitdagingen, hebben alle teams van T.T.V. Oldambt laten zien wat ze waard zijn. 


3e Ronde competitie

Op vrijdag 16 februari 2024 was het 3e competitie ronde voor de teams van t.t.v. Oldambt.
Hier volgt een samenvatting van de prestaties van elk team:

Team 1:
Het was een zware wedstrijd met een pijnlijke 1-9 nederlaag. Alleen Robert slaagde erin om één partij te winnen, terwijl Fre en Gert-Jan alle drie hun partijen verloren.

Team 2:
Hoewel het een uitdagende strijd was, eindigde Team 2 met een 4-6 nederlaag. Luuk behaalde twee overwinningen, terwijl Christiaan en Ruud elk één overwinning toevoegden. Helaas resulteerde het dubbel in een verlies voor Christiaan en Luuk.

Team 3:
Een schitterende prestatie van Team 3, dat met overtuiging won met 8-2. Nico en Marijke waren onverslaanbaar en wonnen al hun drie partijen, terwijl Abdulla één partij toevoegde aan de overwinning.

Team 4:
Een knappe overwinning voor Team 4, dat met 6-4 zegevierde. Anton, Gert en Jan Pieter sleepten elk twee overwinningen binnen. Ondanks het verlies van het dubbel, was het een glansrijke dag voor Team 4.

Elk team heeft zijn best gedaan en gestreden met moed en vastberadenheid. Laten we deze prestaties vieren en ons opmaken voor nog meer spannende wedstrijden in de toekomst! 


Tafeltennis Competitieverslag: Tweede Ronde Vol Actie! 🏓

Team 4: Strijd tegen Tjuchem (29 januari):
Het vierde team stond maandag 29 januari paraat voor een intense clash met Tjuchem. Gert toonde zijn tafeltenniskunsten met 2 gewonnen partijen, terwijl Jan Pieter en Bart elk een overwinning toevoegden aan het scorebord. In de dubbelpartij moesten Jan Pieter en Gert zich gewonnen geven, wat resulteerde in een dappere 6-4 nederlaag.

Team 1: Strijd op Vrijdag 2 februari:
Team 1 vocht met kracht en vastberadenheid op vrijdag 2 februari. Robert leidde het team met 3 overwinningen, Gertjan voegde er nog een toe, maar helaas ontglipte elke partij Fre. De dubbel was ook een uitdaging, wat resulteerde in een dappere 6-4 nederlaag.

Team 2: Overweldigende Overwinning (Vrijdag 2 februari):
Team 2 bracht een krachtige prestatie met een overtuigende 9-1 overwinning. Alexander en Ester schitterden met elk 3 gewonnen partijen, terwijl Luuk er nog 2 toevoegde. In de dubbel waren Ester en Alexander onverslaanbaar.

Team 3: Gevecht met Tegenstand (Vrijdag 2 februari):
Voor Team 3 bracht de tweede ronde een felle strijd. Nico veroverde 2 overwinningen, terwijl Marijke en Abdulla elk een partij wonnen. In de dubbel moesten Marijke en Abdulla zich gewonnen geven, wat leidde tot een moedige 6-4 nederlaag.

Elke tafeltennisarena vertelt een uniek verhaal van strijd en doorzettingsvermogen. Hoewel sommige teams de overwinning moesten ontzien, schittert de teamgeest en passie voor de sport helderder dan ooit. Op naar de volgende ronde!

Tafelgroeten,
ttv Oldambt


Tafeltennisdrama en Heldhaftige Prestaties bij ttv Oldambt!

Het strijdtoneel van de tafeltennisarena bij ttv Oldambt is weer tot leven gekomen, en de verhalen van de eerste wedstrijden spreken boekdelen:

Team 1 vs. Dokkum 1 (Nrd divisie 2)
Een ware clash tussen Team 1 en Dokkum 1 ontplooide zich, met Robert Jansen als onbetwiste held. Robert veroverde de tafel met verbluffend spel, alle drie de partijen werden door hem gewonnen. Fre en Gertjan voegden elk een zege toe, wat resulteerde in een gelijkspel van 5-5.

Team 2 vs. Midstars 3 (2e klasse)
Ester schitterde als een ster in het duister toen Team 2 het opnam tegen Midstars 3. Ze won al haar drie partijen, en samen met het succes in het dubbelspel, sleepte het team een glorieuze overwinning binnen met een eindstand van 6-4. Christiaan en Ruud voegden elk nog een overwinning toe aan het triomfantelijke geheel.

Team 3 (2e klasse)
Wedstijd uitgesteld

Team 4 vs. Midstars 4 (3e klasse)
Team 4 trotseerde de uitdaging tegen Midstars 4, met Anton die als een krijger twee partijen won. Gert en Jan Pieter voegden elk een overwinning toe, en het team streek ook neer als overwinnaars in het dubbelspel. De eindstand: een gelijkspel van 5-5.

De tafeltenniscompetitie is pas net begonnen, maar de emoties, het drama en de triomfen zijn nu al onvergetelijk. Blijf met ons meejuichen voor meer heldhaftige prestaties bij ttv Oldambt!

Tafelgroeten,
ttv Oldambt