Terug naar Nieuws

Tafeltennisvereniging Oldambt doet ook mee met "Rabo ClubSupport"

(publicatie 5 oktober 2023) 
Woensdagavond 4 oktober was de finale avond van RaboClubSupport. Na opening en een spreker over gezonde voeding werden de bedragen bekend gemaakt. Tafeltennisvereniging Oldambt krijgt €358,93 ovegemaakt van de Rabobank. We willen dit gaan gebruiken voor aanschaf van nieuwe tafeltennis en pickleball materialen. Hierbij wil het bestuur iedereen bedanken voor het stemmen op onze mooie vereniging.  

(publicatie 16 juli 2023)
Tafeltennisvereniging Oldambt is een actieve vereniging met ongeveer 40 leden en we zijn groeiende. We hebben op dit moment 5 seniorenteams in de competitie. We hebben ondersteunende leden, leden die recreatief spelen en spelers van de 4e klasse t/m Noordelijke 2e divisie. Ook hebben we een aantal jeugdleden. Deze krijgen training door een eigen opgeleide trainer. Sport, spel en gezelligheid staan bij ons bovenaan.

Door het groeiende aantal leden willen we een aantal nieuwe materialen aanschaffen zoals: een tafeltennistafel, netjes, balletjes en telborden.

Alle leden, vrienden en bekenden met een Rabobankrekening mogen vanaf 4 september een stem uitbrengen. Een stem op je eigen club en op nog 2 andere verenigingen. Iedere stem levert TTV Oldambt geld op.