Terug naar Nieuws

wedstrijdverslagen

(24 september 2023)
Afgelopen week waren er een aantal uitwedstrijden. De wedstrijden van het 1e, 2e en het 3e team zijn verzet ivm blessures en een sterfgeval bij de tegenstander. Het 4e team moest het opnemen tegen GTTC 4. Gert vd Laan en Jan Pieter Nuninga hadden het zwaar deze avond. Na een paar mooie en goede partijen moesten ze de winst aan de tegenstander laten. Toch hebben ze ieders een partij gepakt. Good old Anton Drenth was wederom goed op dreef en wist alle partijen in winst om te zetten. Anton had daar wel een 5e game en 2 x een 4e game voor nodig. De punten werden uiteindelijk gedeeld.

Het 5e team moest donderdag richting Talo. Op papier zou dit al een zware avond worden en dat werd het. Onze nieuwkomer Noor wist na enkele goede partijen geen winstpunt te pakken. Chris pakt tegen Wim Bootsman redelijk eenvoudig zijn enige winstpunt. Bij de andere 2 partijen gingen de punten naar Talo. Bart Kruijer begon goed aan de wedstrijd en won eenvoudig van Wim Bootsman. Dirk Hogewerf was een maatje te groot en Tomas Haan had het nakijken in de laatste wedstrijd. Bart pakte deze avond 2 punten. Zo ging het team van Oldambt met 7-3 verlies richting Finsterwolde.

(16 september 2023)
TTV Oldambt beleeft een top avond tijdens de 1e thuiswedstrijden
Na een jaar van onrust omtrent het sportcomplex de Hardenberg komt alles nu in een rustig vaarwater. Vanaf september is namelijk Stichting MFC de Hardenberg de nieuwe eigenaar van het gehele complex en gaat nu verder als sportbedrijf de Hardenberg. Er liggen vele mogelijkheden, uitdagingen en kansen. Samen, met alle gebruikers, zetten we de schouders eronder om het een groot succes te laten worden. 
Vrijdagavond 15 september had TTV Oldambt de primeur en speelde de 1e competitiewedstrijd thuis. Alle teams waren goed geconcentreerd en lieten zich van de goede kant zien. Hier en daar werd een game ingeleverd en soms werd een wedstrijd verloren, maar alle teams hebben de wedstrijden afgesloten met winst.

TTV Oldambt 1 - Doto 2      9-1
TTV Oldambt 2  - Tjuchem 1 (uitgesteld)
TTV Oldambt 3 - Talo 2       8-2
TTV Oldambt 4 - Vries 2    10-0
TTV Oldambt 5 - Doto 4     7-3